Zastępca Szefa Kuchni


Opis stanowiska

  • tworzenie menu oraz promocji w restauracji
  • przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
  • pomoc szefowi kuchni w zarządzaniu i nadzorowaniu pracy personelu kuchni
  • utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
  • koordynacja procesu zamawiania, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
  • kontrola kosztów oraz efektywności pracy kuchni
  • przestrzeganie procesów oraz standardów hotelu

Wymagania

  • wykształcenie gastronomiczne
  • minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku zastępcy szefa kuchni lub szefa zmiany w kuchni
  • kreatywność i znajomość najnowszych trendów gastronomii
  • bardzo dobra organizacja czasu poracy
  • dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy
  • odpowiedzialność
  • umiejętność zarządzania zespółem, w tym motywowanie do osiągania wysokiego poziomu pracy i szkolenie nowych pracowników
  • wysoka kultura osobista

Oferujemy

  • pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole
  • stabilne zatrudnienie
  • przyjazną atmosferę pracy
  • prywatną opiekę medyczną
  • kartę Multisport
  • imprezy integracyjne, pikniki rodzinne

Dodatkowe informacje

Miejsce pracy: Zamek Topacz, Ślęza, ul. Templariuszy 1, zaledwie 20 minut od centrum miasta

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych)”

CV prosimy wysłać na adres : praca@topacz.pl