Opis stanowiska
- tworzenie menu oraz promocji w restauracji
- przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
- pomoc szefowi kuchni w zarządzaniu i nadzorowaniu pracy personelu kuchni
- utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
- koordynacja procesu zamawiania, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
- kontrola kosztów oraz efektywności pracy kuchni
- przestrzeganie procesów oraz standardów hotelu
Wymagania
- wykształcenie gastronomiczne
- minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku zastępcy szefa kuchni lub szefa zmiany w kuchni
- kreatywność i znajomość najnowszych trendów gastronomii
- bardzo dobra organizacja czasu poracy
- dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy
- odpowiedzialność
- umiejętność zarządzania zespółem, w tym motywowanie do osiągania wysokiego poziomu pracy i szkolenie nowych pracowników
- wysoka kultura osobista
Oferujemy
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole
- stabilne zatrudnienie
- przyjazną atmosferę pracy
- prywatną opiekę medyczną
- kartę Multisport
- imprezy integracyjne, pikniki rodzinne
Dodatkowe informacje
Miejsce pracy: Zamek Topacz, Ślęza, ul. Templariuszy 1, zaledwie 20 minut od centrum miasta
Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych)”
CV prosimy wysłać na adres : praca@topacz.pl