Opis stanowiska
- Tworzenie menu oraz promocji w Restauracji
- Przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
- Zarządzanie i nadzorowanie pracy podległego personelu
- Utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
- Koordynacja procesu zamawiania, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
- Kontrola kosztów oraz efektywności pracy kuchni
- Przestrzeganie procesów oraz standardów hotelu
Wymagania
- Wykształcenie gastronomiczne.
- Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni
- Kreatywność i znajomość najnowszym trendów w gastronomii
- Bardzo dobra organizacja czasu pracy.
- Dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie pracy weekendowej i zmianowej.
- Odpowiedzialność
- Umiejętności zarządzania zespołem w tym motywowanie do osiągania wysokiego poziomu pracy, szkolenie nowych pracowników
- Wysoka kultura osobista
Oferujemy
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole,
- stałe zatrudnienie
- możliwość rozwoju zawodowego,
- prywatną opiekę medyczną
- kartę Multisport
Dodatkowe informacje
Miejsce pracy: Zamek Topacz, Ślęza, ul. Templariuszy 1, zaledwie 20 minut od centrum miasta
Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych)”
CV prosimy wysłać na adres :praca@topacz.pl