Szef Kuchni / Executive Chef


Opis stanowiska

  • Tworzenie menu oraz promocji w Restauracji
  • Przygotowywanie dań i receptur w celu osiągnięcia oraz utrzymania najwyższego standardu
  • Zarządzanie i nadzorowanie pracy podległego personelu
  • Utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych oraz bezpieczeństwa
  • Koordynacja procesu zamawiania, racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką magazynową
  • Kontrola kosztów oraz efektywności pracy kuchni
  • Przestrzeganie procesów oraz standardów hotelu

 

Wymagania

  • Wykształcenie gastronomiczne.
  • Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa Kuchni
  • Kreatywność i znajomość najnowszym trendów w gastronomii
  • Bardzo dobra organizacja czasu pracy.
  • Dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie pracy weekendowej i zmianowej.
  • Odpowiedzialność
  • Umiejętności zarządzania zespołem w tym motywowanie do osiągania wysokiego poziomu pracy, szkolenie nowych pracowników
  • Wysoka kultura osobista

Oferujemy

  • pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole,
  • stałe zatrudnienie
  • możliwość rozwoju zawodowego,
  • prywatną opiekę medyczną
  • kartę Multisport

Dodatkowe informacje

Miejsce pracy: Zamek Topacz, Ślęza, ul. Templariuszy 1, zaledwie 20 minut od centrum miasta

Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych)”

CV prosimy wysłać na adres :praca@topacz.pl