Opis stanowiska
- zapewnienie wysokiej jakości produktów oraz usług
- przygotowywanie potraw i dań
- przestrzeganie norm, dbanie o jakość wykonywanej pracy
- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań
Wymagania
- doświadczenie zawodowe w pracy w kuchni
- umiejętność przygotowania nowego menu i opracowania nowych receptur i przepisów
- przestrzeganie wysokich standardów i zasad pracy
- dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym
- umiejętność pracy w zespole
- dobra organizacja pracy
- komunikatywność
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Oferujemy
- pracę w prężnie rozwijającej się firmie o stabilnej pozycji na rynku oraz w profesjonalnym zespole
- stałe zatrudnienie na umowę zlecenie, B2B
- przyjazną atmosferę w pracy
- prywatną opiekę medyczną
- kartę Multisport
Dodatkowe informacje
Miejsce pracy: Zamek Topacz, Ślęza, ul. Templariuszy 1, zaledwie 20 minut od centrum miasta
Prosimy o dopisanie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych)”
CV prosimy wysłać na adres : praca@topacz.pl