Sztuka jakości
W dedykowanej dla konferencji i eventów kuchni, przygotowywane są zróżnicowane potrawy, począwszy od przekąsek podczas przerw konferencyjnych kończąc na wykwintnych daniach serwowanych podczas uroczystych kolacji.
Opierając się na wieloletnim doświadczeniu oferujemy naszym Gościom, zróżnicowane menu okolicznościowe. Dopełnienie oferty stanowią ciasta i torty tworzone we własnej cukierni.
Zachęcamy do skorzystania z naszych pakietów weselnych.
W dedykowanej dla konferencji i eventów kuchni, przygotowywane są zróżnicowane potrawy, począwszy od przekąsek podczas przerw konferencyjnych kończąc na wykwintnych daniach serwowanych podczas uroczystych kolacji.
Opierając się na wieloletnim doświadczeniu oferujemy naszym Gościom, zróżnicowane menu okolicznościowe. Dopełnienie oferty stanowią ciasta i torty tworzone we własnej cukierni.
Zachęcamy do skorzystania z naszych pakietów weselnych.
Kruche ciasteczka (cztery rodzaje)
Kawa z ekspresu przelewowego
Wybór herbat
Soki owocowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana,
Ciasto domowe (dwa rodzaje)
Owocowa granola
Pudding śmietankowy z sosem owocowym
Kawa z ekspresu przelewowego
Wybór herbat
Soki owocowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana,
Zupa ogórkowa z koperkiem
Rosół drobiowy z makaronem i marchewką
Pierś z kurczaka z ostrym sosem pomidorowym
Policzki wieprzowe w sosie aroniowym
Filet z dorsza z cukinią i oliwkami
Ziemniaki pieczone z ziołami
Bufet sałatkowy
Ciasto domowe z owocami
Pudding waniliowy z wiśniami
Napoje:
kawa z ekspresu przelewowego
lub herbata woda i soki
Wędzona pierś z indyka z konfiturą z czerwonej cebuli, burakami i serem przemkowskim
Bliny gryczane z dorszem, kwaśną śmietaną, ogórkami kompresowanymi i kawiorem
Tarta z grzybami, rukolą i sosem serowym
Żurek w chlebie z grzybami i białą kiełbasą
Krem z kalafiorem z rodzynkami i orzechami laskowymi
Rosół drobiowy z kołdunami wołowymi i marchewką
Risotto z grzybami, oliwą ziołową, prażonym słonecznikiem i serem grana padano
Zrazy wołowe nadziewane mięsem wieprzowym z burakami zasmażanymi, puree ziemniaczanym i sosem chlebowym
Filet z dorsza ze szpinakiem, burakami, pomidorami suszonymi i kaszą pęczak
Pół kaczki pieczonej z modrą kapustą, żurawiną, musem jabłkowym i ziemniakami purée
Tarta z gruszkami w czerwonym winie z sosem cynamonowym
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi
Tort z kremem mascarpone i konfiturą z leśnych owoców
Kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana,
soki bez limitu do 4 godzin
• Pierś z kaczki wędzona, musztarda orzechowa, mus z buraka, roszponka
• Sashimi z tuńczyka z kolendą, sos ponzu
• Rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki
• Krem z warzyw (sezonowy)
• Pieczony filet z dorsza
• Gotowany filet z łososia
• Zrazy wołowe z nadzieniem staropolskim
• Kaczka pieczona w całości (kaczka przy podaniu jest krojona w ćwiartki i podane bez kości)
• Tradycyjny kotlet schabowy w ziołowej panierce
• Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem mozzarella
• Ziemniaki gotowane z koperkiem
• Ziemniaki pieczone z ziołami i papryką
• Kluski śląskie z masłem klarowanym
• Kasza gryczana z prażoną cebulą
• Warzywa duszone w pomidorach
• Warzywa gotowane z masłem
• Warzywa grillowane z ziołami 1
• Zestaw surówek z białej kapusty, surówka z marchewki
• Tort z białym biszkoptem, kremem mascarpone i owocami sezonowymi (tort może myć także masą ticcino, bez dodatkowych dekoracji i zdobień)
• Fondant czekoladowy z owocami i lodami waniliowymi
• Tarta z owocami
• Bar sałatkowy (pozostaje bez zmian):
- wybór salat liściastych (sałata strzępiasta, radichio, rucola, roszponka, lodowa)
- warzywa (pomidory, ogórki zielone, papryka, oliwki, czerwona cebula)
- warzywa marynowane (ogórek, papryka, cebula, pieczarka)
- dodatki (ser feta, boczek, grillowana pierś z kurczaka)
- sos francuski, sos winegret
- dip żurawinowo-chrzanowy, musztarda francuska, dip czosnkowy
- pieczywo, masło
• Śledź z pieczonymi ziemniakami, porem w śmietanie i jabłkami
• Rostbef pieczony w musztardzie francuskiej, remolade z chrzanu i gruszki,
• Boczek pieczony z majerankiem i czosnkiem
• Duszona cielęcina z sosem kaparowym i rukolą
• Ziemniaczane roesti z twarożkiem ziołowym i kawiorem
• Deska serów międzynarodowych, winogron, orzechy włoskiem, konfitura figowa, grissini
• Łosoś norweski pieczony z całości z kompozycją ryb wędzonych i musem guacamole
• Tarta ze szpinakiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami
• Tymbaliki wieprzowe
• Terrina wieprzowo- drobiowa z cumberlandem i chrzanem
• Szarlotka domowa
• Sernik z kruszonką czekoladową
• Babeczki z owocami
• Ciasto mozaika (bita śmietana, mus owocowy)
• Owoce filetowane
• Barszcz czerwony z pasztecikami (kapusta i grzyby)
• Karczek pieczony z czosnkiem na modrej kapuście
• Ziemniaki gotowane z koprem
• Lasagne ze szpinakiem i pomidorami
• Prosię pieczone z kaszą, kapustą zasmażaną i zapiekanymi ziemniakami dla wesel powyżej 100 osób
Lub
• Indyk pieczony w całości, warzywa gotowane, ziemniaki pieczone
• Napoje ciepłe (kawa z ekspresu przelewowego oraz wybór herbat)
• Napoje zimne (soki, woda oraz napoje gazowane Pepsi, Mirinda, 7-up)
• Dzieci do 5 lat gratis
• Dzieci 5-10 lat 60% ceny pakietu weselnego
• 60% ceny pakietu weselnego
• Pierś z kurczaka, mus śliwkowy, pesto i pieczone buraki
• Mus z łososia, czarne oliwki, suszone pomidory, ser owczy i rukola
• Rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki
• Krem z warzyw (sezonowy)
• Filet z dorsza atlantyckiego, puree z kalafiora, marchewka pieczona, rukola
• Duszona wołowina, sos barbecue, warzywa pieczone, kasza gryczana ze śliwkami
• Kaczka pieczona z pomarańczami, modra kapusta, ziemniaki puree, mus jabłkowy (ćwiartka kaczki podana bez kości)
• Tort z białym biszkoptem, kremem mascarpone i owocami sezonowymi (tort może myć także masą ticcino, bez dodatkowych dekoracji i zdobień)
• Czekoladowe brownie z lodami karmelowymi
• Sernik, galaretka malinowa i krem waniliowy
• Bar sałatkowy (pozostaje bez zmian):
- wybór salat liściastych (sałata strzępiasta, radichio, rucola, roszponka, lodowa)
- warzywa (pomidory, ogórki zielone, papryka, oliwki, czerwona cebula)
- warzywa marynowane (ogórek, papryka, cebula, pieczarka)
- dodatki (ser feta, boczek, grillowana pierś z kurczaka)
- sos francuski, sos winegret
- dip żurawinowo-chrzanowy, musztarda francuska, dip czosnkowy
- pieczywo, masło 5
• Śledź z warzywami w sosie pomidorowym
• Karczek pieczony w musztardzie francuskiej
• Boczek pieczony z majerankiem i czosnkiem
• Duszony schab z sosem kaparowym i rukolą
• Ziemniaczane roesti z twarożkiem ziołowym i kawiorem
• Deska serów pleśniowych, winogron, orzechy włoskiem
• Łosoś norweski pieczony z całości z kompozycją ryb wędzonych i musem guacamole
• Tarta ze szpinakiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami
• Galaretka drobiowa
• Pasztet wieprzowy z ostrym sosem malinowym
• Szalotka domowa
• Babeczki z owocami
• Ciasto mozaika (bita śmietana, mus owocowy)
• Owoce sezonowe
• Napoje ciepłe (kawa z ekspresu przelewowego oraz wybór herbat)
• Napoje zimne (soki, woda oraz napoje gazowane Pepsi, Mirinda, 7-up)
• Udziec wieprzowy, kapusta zasmażana, kluski śląskie
lub
• Indyk pieczony w całości, warzywa gotowane, ziemniaki pieczone
• Barszcz czerwony z pasztecikami
lub
• Zupa gulaszowa z ostrą papryką
• Dzieci do 5 lat gratis
• Dzieci 5-10 lat 60% ceny pakietu weselnego
Menu dla podwykonawców:
• 60% ceny pakietu weselnego
Kruche ciasteczka (cztery rodzaje)
Kawa z ekspresu przelewowego
Wybór herbat
Soki owocowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana,
Ciasto domowe (dwa rodzaje)
Owocowa granola
Pudding śmietankowy z sosem owocowym
Kawa z ekspresu przelewowego
Wybór herbat
Soki owocowe
Woda mineralna gazowana i niegazowana,
Zupa ogórkowa z koperkiem
Rosół drobiowy z makaronem i marchewką
Pierś z kurczaka z ostrym sosem pomidorowym
Policzki wieprzowe w sosie aroniowym
Filet z dorsza z cukinią i oliwkami
Ziemniaki pieczone z ziołami
Bufet sałatkowy
Ciasto domowe z owocami
Pudding waniliowy z wiśniami
Napoje:
kawa z ekspresu przelewowego
lub herbata woda i soki
Wędzona pierś z indyka z konfiturą z czerwonej cebuli, burakami i serem przemkowskim
Bliny gryczane z dorszem, kwaśną śmietaną, ogórkami kompresowanymi i kawiorem
Tarta z grzybami, rukolą i sosem serowym
Żurek w chlebie z grzybami i białą kiełbasą
Krem z kalafiorem z rodzynkami i orzechami laskowymi
Rosół drobiowy z kołdunami wołowymi i marchewką
Risotto z grzybami, oliwą ziołową, prażonym słonecznikiem i serem grana padano
Zrazy wołowe nadziewane mięsem wieprzowym z burakami zasmażanymi, puree ziemniaczanym i sosem chlebowym
Filet z dorsza ze szpinakiem, burakami, pomidorami suszonymi i kaszą pęczak
Pół kaczki pieczonej z modrą kapustą, żurawiną, musem jabłkowym i ziemniakami purée
Tarta z gruszkami w czerwonym winie z sosem cynamonowym
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi
Tort z kremem mascarpone i konfiturą z leśnych owoców
Kawa, herbata, woda gazowana i niegazowana,
soki bez limitu do 4 godzin
• Pierś z kaczki wędzona, musztarda orzechowa, mus z buraka, roszponka
• Sashimi z tuńczyka z kolendą, sos ponzu
• Rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki
• Krem z warzyw (sezonowy)
• Pieczony filet z dorsza
• Gotowany filet z łososia
• Zrazy wołowe z nadzieniem staropolskim
• Kaczka pieczona w całości (kaczka przy podaniu jest krojona w ćwiartki i podane bez kości)
• Tradycyjny kotlet schabowy w ziołowej panierce
• Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami i serem mozzarella
• Ziemniaki gotowane z koperkiem
• Ziemniaki pieczone z ziołami i papryką
• Kluski śląskie z masłem klarowanym
• Kasza gryczana z prażoną cebulą
• Warzywa duszone w pomidorach
• Warzywa gotowane z masłem
• Warzywa grillowane z ziołami 1
• Zestaw surówek z białej kapusty, surówka z marchewki
• Tort z białym biszkoptem, kremem mascarpone i owocami sezonowymi (tort może myć także masą ticcino, bez dodatkowych dekoracji i zdobień)
• Fondant czekoladowy z owocami i lodami waniliowymi
• Tarta z owocami
• Bar sałatkowy (pozostaje bez zmian):
- wybór salat liściastych (sałata strzępiasta, radichio, rucola, roszponka, lodowa)
- warzywa (pomidory, ogórki zielone, papryka, oliwki, czerwona cebula)
- warzywa marynowane (ogórek, papryka, cebula, pieczarka)
- dodatki (ser feta, boczek, grillowana pierś z kurczaka)
- sos francuski, sos winegret
- dip żurawinowo-chrzanowy, musztarda francuska, dip czosnkowy
- pieczywo, masło
• Śledź z pieczonymi ziemniakami, porem w śmietanie i jabłkami
• Rostbef pieczony w musztardzie francuskiej, remolade z chrzanu i gruszki,
• Boczek pieczony z majerankiem i czosnkiem
• Duszona cielęcina z sosem kaparowym i rukolą
• Ziemniaczane roesti z twarożkiem ziołowym i kawiorem
• Deska serów międzynarodowych, winogron, orzechy włoskiem, konfitura figowa, grissini
• Łosoś norweski pieczony z całości z kompozycją ryb wędzonych i musem guacamole
• Tarta ze szpinakiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami
• Tymbaliki wieprzowe
• Terrina wieprzowo- drobiowa z cumberlandem i chrzanem
• Szarlotka domowa
• Sernik z kruszonką czekoladową
• Babeczki z owocami
• Ciasto mozaika (bita śmietana, mus owocowy)
• Owoce filetowane
• Barszcz czerwony z pasztecikami (kapusta i grzyby)
• Karczek pieczony z czosnkiem na modrej kapuście
• Ziemniaki gotowane z koprem
• Lasagne ze szpinakiem i pomidorami
• Prosię pieczone z kaszą, kapustą zasmażaną i zapiekanymi ziemniakami dla wesel powyżej 100 osób
Lub
• Indyk pieczony w całości, warzywa gotowane, ziemniaki pieczone
• Napoje ciepłe (kawa z ekspresu przelewowego oraz wybór herbat)
• Napoje zimne (soki, woda oraz napoje gazowane Pepsi, Mirinda, 7-up)
• Dzieci do 5 lat gratis
• Dzieci 5-10 lat 60% ceny pakietu weselnego
• 60% ceny pakietu weselnego
• Pierś z kurczaka, mus śliwkowy, pesto i pieczone buraki
• Mus z łososia, czarne oliwki, suszone pomidory, ser owczy i rukola
• Rosół z makaronem, marchewką i natką pietruszki
• Krem z warzyw (sezonowy)
• Filet z dorsza atlantyckiego, puree z kalafiora, marchewka pieczona, rukola
• Duszona wołowina, sos barbecue, warzywa pieczone, kasza gryczana ze śliwkami
• Kaczka pieczona z pomarańczami, modra kapusta, ziemniaki puree, mus jabłkowy (ćwiartka kaczki podana bez kości)
• Tort z białym biszkoptem, kremem mascarpone i owocami sezonowymi (tort może myć także masą ticcino, bez dodatkowych dekoracji i zdobień)
• Czekoladowe brownie z lodami karmelowymi
• Sernik, galaretka malinowa i krem waniliowy
• Bar sałatkowy (pozostaje bez zmian):
- wybór salat liściastych (sałata strzępiasta, radichio, rucola, roszponka, lodowa)
- warzywa (pomidory, ogórki zielone, papryka, oliwki, czerwona cebula)
- warzywa marynowane (ogórek, papryka, cebula, pieczarka)
- dodatki (ser feta, boczek, grillowana pierś z kurczaka)
- sos francuski, sos winegret
- dip żurawinowo-chrzanowy, musztarda francuska, dip czosnkowy
- pieczywo, masło 5
• Śledź z warzywami w sosie pomidorowym
• Karczek pieczony w musztardzie francuskiej
• Boczek pieczony z majerankiem i czosnkiem
• Duszony schab z sosem kaparowym i rukolą
• Ziemniaczane roesti z twarożkiem ziołowym i kawiorem
• Deska serów pleśniowych, winogron, orzechy włoskiem
• Łosoś norweski pieczony z całości z kompozycją ryb wędzonych i musem guacamole
• Tarta ze szpinakiem, serem pleśniowym, suszonymi pomidorami
• Galaretka drobiowa
• Pasztet wieprzowy z ostrym sosem malinowym
• Szalotka domowa
• Babeczki z owocami
• Ciasto mozaika (bita śmietana, mus owocowy)
• Owoce sezonowe
• Napoje ciepłe (kawa z ekspresu przelewowego oraz wybór herbat)
• Napoje zimne (soki, woda oraz napoje gazowane Pepsi, Mirinda, 7-up)
• Udziec wieprzowy, kapusta zasmażana, kluski śląskie
lub
• Indyk pieczony w całości, warzywa gotowane, ziemniaki pieczone
• Barszcz czerwony z pasztecikami
lub
• Zupa gulaszowa z ostrą papryką
• Dzieci do 5 lat gratis
• Dzieci 5-10 lat 60% ceny pakietu weselnego
Menu dla podwykonawców:
• 60% ceny pakietu weselnego