THE WORLD OF MASTERS

17 września 2018

Zamek Topacz oraz Food & Friends zapraszają na niezwykły wieczór pełen emocji, współzawodnictwa i wykwintnych smaków. Tylko podczas wyjątkowej kolacji 5 października będziecie mieli okazję skosztować dań stworzonych przez tytułowych mistrzów: Andreę Bertona, mediolańskiego kucharza i restauratora, współwłaściciela 5 restauracji w tym dwóch nagrodzonych gwiazdkami Michelin : Ristorante Berton* w Mediolanie oraz Berton Al Lago* nad jeziorem Como, Andreę Camastrę współwłaściciela  nagrodzonej gwiazdką Michelin restauracji Senses* w Warszawie, oraz utalentowanego szefa kuchni Restauracji w Zamku Topacz, Rafała Borysa. Razem przygotują siedem dań, których skosztujecie przy sprzyjających rozmowom stołach koktajlowych. Nie zabraknie wykwintnego deseru i doskonale dobranego, sycylijskiego wina. Ale to nie koniec atrakcji! W ramach organizowanego przez magazyn Food & Friends konkursu trzech młodych szefów kuchni zmierzy się w kulinarnej walce o staż w jednej z najlepszych restauracji w Mediolanie. Na waszych oczach przyrządzać będą inspirowane kuchnią włoską potrawy, dzięki którym spróbują zyskać uznanie Bertona, Camastry i Borysa. Zwycięzcę wybierzecie także wy – złożone z trzech Mistrzów jury weźmie pod uwagę także głosy publiczności. Zapowiada się niezapomniany wieczór!

Cena kolacji : 250 zł/ osoba

Sprzedaż: rezerwacja@topacz.pl / + 48 71 771 99 54